söndag 14 juni 2009

v.16

Går in i vecka 16 idag! Enligt familjeliv har vi gått 37.9% av graviditeten. Det är NÄSTAN halva! Tiden går faktiskt ganska snabbt.

Mår bara bra. Har haft lite känningar på foglossning men det försvann lika snabbt som det kom. Vi får hålla tummarna att det inte kommer tillbaka än på ett tag.

I v.18 ska man göra det stora UL men eftersom Mamamia har semester så får vi göra det i v.20 istället. Den 13:e juli ska vi dit. Barnmorskan tyckte att det bara var bra att vi skulle komma tvp veckor senare, då skulle man se ännu tydligare. Då kanske vi t.o.m kan se kön? :)

Imorn börjar vår första semester. Den är dock bara en vecka men det ska bli superskönt att vara ledig. Ska åka till mamma och pappa och bara ta det lungt. Imorgon börjar Sibas stora sommarrea och det kommer va hysteri. Det är många varor som inte kommit som är med i reklambladet och jag ser framför mig hur kunderna köar vid tio och när de väl kommer in har varorna inte hunnit komma. Åååh, LEDIG!! Slipper allt tjaaaat.

Idag har lilla Valter blivit familjemedelm hos Lassila-Stern. Lilla skrutten! Han är så söt. Baloo kommer tycka att det är så roligt att busa med han.

Nu ska vi gå och sova. Ska upp tidigt imorn.

Kram Helli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar