söndag 23 augusti 2009

Växa upp

Vi tänker och tänker och planerar och planerar.

Det är så svårt det där med att planera för att eventuellt kunna flytta ned mot Göteborg. Vi skulle jättegärna vilja röra oss till sydvästliga bräddgrader men då ska mycket annat stämma också. För närvarande har man ett jobb som man verkligen älskar och det är samtidigt svårt att bara bryta upp allt helt från Stockholm.

Samtidigt skulle det underlätta väldigt mycket på andra sätt om vi kunde flytta. Framför allt skulle vi komma närmare familjen och få ett större boende till helt andra pengar än här i Stockholm.

Vi får se hur det blir. Vi kommer att fortsätta planera lite mer inför min pappaledighet efter att Helene har varit hemma. Vi planerar att dela på föräldrarledigheten helt och hållet vilket känns bra.

Får jag bestämma så kommer min pappaledighet bestå av en flytt ned till Västra Götaland och massor av brödbakande. Förhoppningsvis har vi en bil, en liten frisk skitunge och ett roligt och utmanande jobb som väntar när jag återkommer efter ca 8 månader. Det blir kanske den längsta tiden i livet av ledighet från ett jobb. Förhoppningsvis kanske man har tid att börja starta upp lite kring fotostudion. Vi får helt enkelt se.

/Kristian




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar